2024 TSS The Super Series by B-Quik Supercar GTC Race 4 Resultaat

Race-resultaten Thailand Bangsaen-stratencircuit 07-10 14:41

TSS The Super Series van B-Quik - 3 - 7 juli 2024
Bangsaen-stratencircuit
TH Supercar GTC Race 4

Het document rapporteert de eindresultaten voor Race 4 in de categorie TH Supercar GTC tijdens het TSS The Super Series by B-Quik-evenement van 3 tot 7 juli 2024 op het BangSaen-circuit.

Cem Yudulmaz (TUR) van Turtle Monster Racing won de race met een Ford Mustang en legde 12 ronden af met een totale tijd van 24:07.376 en een gemiddelde snelheid van 111,62 km/u.

De tweede en derde positie werden veiliggesteld door Toyota Gazoo Racing Thailand met Toyota Supra-modellen, bestuurd door respectievelijk Akkarapong Akkaneenirot (THA) en Manat Kulapalanont (THA).

De snelste ronde werd genoteerd door autonummer 35, Cem Yudulmaz (TUR), met een tijd van 1:45.206 in ronde 11.

Eén team, C&C Motorsports KS Racing, eindigde met 11 ronden in een Lamborghini Gallardo Super Trofeo 2010, bestuurd door Manasseh Manuel Caceres (PHI), en kreeg een tijdstraf.

Auto nummer 11 van TECPRO RACING, bestuurd door Siramedt Thungsuteeranonkul (THA), finishte de race niet na slechts één ronde te hebben gereden in een Ford RR Daytona GT Coupé.