2024 TSS The Super Series by B-Quik Supercar GTC Race 3 Resultaat

Race-resultaten Thailand Bangsaen-stratencircuit 07-10 14:39

TSS The Super Series van B-Quik - 3 - 7 juli 2024
Bangsaen-stratencircuit
TH Supercar GTC Race 3

Het document beschrijft de eindresultaten van Race 3 voor de categorie TH Supercar GTC tijdens het TSS The Super Series by B-Quik-evenement van 3 tot 7 juli 2024 op het BangSaen-circuit.

De winnaar van de race was Siramedt Thungsuteeranonkul (THA) van TECPRO RACING, besturend in een Ford RR Daytona GT Coupé, met een totale tijd van 15:44.252 en een gemiddelde snelheid van 128,33 km/u.

De tweede en derde positie werden veiliggesteld door Toyota Gazoo Racing Thailand met Toyota Supra-modellen, bestuurd door respectievelijk Manat Kulapalanont (THA) en Akkarapong Akkaneenirot (THA).

De snelste rondetijd werd genoteerd door auto nummer 11, Siramedt Thungsuteeranonkul (THA), met een tijd van 1:44.317 in ronde 2.

Eén team, C&C Motorsports KS Racing, eindigde met minder ronden (8 ronden) in een Lamborghini Gallardo Super Trofeo 2010, bestuurd door Manasseh Manuel Caceres (PHI), wat resulteerde in de laagste gemiddelde snelheid van 107,33 km/u onder de finishers.